דף הבית » PayU ישראל, קיבלה אישור רשמי לפטנט אמריקני מוגן בארצות הברית עבור ניתוב חכם של עסקאות
חדשות

PayU ישראל, קיבלה אישור רשמי לפטנט אמריקני מוגן בארצות הברית עבור ניתוב חכם של עסקאות

עובדי ועובדות PayU ישראל, צילום איציק חנוכה

PayU ישראל, שמופיעה במקומות הראשונים ברשימת החברות המובילות בתחום הפינטק (טכנולוגיה פיננסית), קיבלה לאחרונה אישור רשמי של פטנט אמריקני מוגן בארצות הברית עבור ניתוב חכם של עסקאות (המאפשר להעלות את אחוזי ההצלחה של כל עסקה העוברת דרך מנוע הניתוב).

במטה של החברה הישראלי של PayU העולמית, הפועל במתחם מעוצב בקומה ה-24 במגדלי חג’ג’ בתל אביב, מועסק חוד החנית של החברה הכולל אנשי המפתח הטכנולוגיים – מהם 35 אחוז נשים – העובדים באווירה צעירה ודינמית. לחברה הגלובלית PayU יש כיום יותר מ-3,000 איש, כשבחטיבה הישראלית מועסקים יותר מ-60 עובדים שלמעשה מכתיבים את החזון של החברה העולמית. במרכז האסטרטגיה הארגונית של PayU ישראל נמצאים ערכים של גיוון והכלה והחברה מעודדת קבלת עובדים המשתייכים לכל אוכלוסייה. כך למשל, בניין המשרדים שבו פועלת החברה מונגש לבעלי/ות מוגבלויות שונות.

בשנת 2018 נרכשה ZOOZ, אז חברת הסטארט-אפ הישראלית שאותה הקימו בשנת 2010 רונן מורצקי ואורן לוי, על ידי ענקית התשלומים PayU בסכום שנאמד בכ-80 מיליון דולר. בכך הפכה החברה לחטיבה הישראלית של PayU, חברת סליקה ותשלומים אירופית עם מרכזי ניהול בהולנד, בדובאי, בלונדון ובתל אביב וצוותי פיתוח בתל אביב בקולומביה, ברומניה ובדרום אפריקה. עסקת הרכישה התקיימה לאחר שנה של שותפות מוצלחת בין שתי החברות, שבעקבותיה קיבלו לקוחותיה של PayU גישה לפוטנציאל של 2.3 מיליארד לקוחות חדשים בשווקים צומחים שבהם פועלת החברה.

צוותי הפיתוח הבולטים של PayU העולמית ממוקמים בישראל. בימים אלו מחפשת החברה להגדיל את הצוותים כדי לעמוד בהיקף הפעילויוית והפרוייקטים שהיא מתכננת בתחום הפינטק. עיקר הדרישה היא לאנשים עם ראש פתוח ויוזמה עם רעב לטכנולוגיה ויצירתיות, שאינם חוששים להביע את דעתם ומחפשים לעשות דברים כדי לקדם את החזון של החברה. עובדי החברה מתגאים במקום ההעסקה שבו הם צומחים ומתפתחים טכנולוגית ומקצועית. אחד מהדברים שהכי מאפיינים את העבודה ב-PayU ישראל הוא שימוש ואימוץ הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בשוק.

מגוון הצוותים הגלובליים והלוקליים יוצרים סביבה מולטי תרבותית ומגוונת שבה הצוותים הישראליים עובדים בצוותא עם צוותי פיתוח מכל העולם. בנוסף, העובדים הישראלים מתברגים בתפקידי מפתח בחברה העולמית ואחראים להניע מטרות בחוד החזית הטכנולוגית: אפיון הפתרון למשימה, בחירת שפות הפיתוח, הפיתוח עצמו ותחזוקת המוצר הסופי. העובדים מקבלים זמן רב ללמידה עצמית ונהנים מהטבות רבות ובהן: מודל עבודה היברדי של עבודה במשך יומיים במשרדי החברה והשאר מהבית, ימי כיף מושקעים, ערבי צוות במהלך השנה, איזון בין סטארט אפ מקומי לתאגיד עולמי והטבות שונות כמו: מנוי freefit, שיעור יוגה שבועי, גישה חינמית לאתרים כמו: Udemy (שנמצאת בבעלות חברת האם של PayU, Naspers) ובהשתתפות בקורסים ובכנסים המאפשרים פיתוח אישי ומקצועי.